شرکت صنایع غذایی شکرشکن مازندران از زیرمجموعههای گروه صنعتی خوتکا همزمان با میلاد رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، فاز آزمایشی تولید کیک، بیسکویت، ویفر و کاپ کیک خود را آغاز کرد. به گزارش «دنیای اقتصاد»، شرکت صنایع غذایی شکرشکن مازندران با بهرهگیری از به روزترین دستگاههای تولیدی با استانداردهای بینالمللی و با استفاده از کارشناسان متخصص و متعهد با حضور نمایندگان کمپانیهای بزرگ کشور در عرصه صنایع غذایی وارد فاز تولید آزمایشی شد.
شرکت صنایع غذایی شکرشکن مازندران از زیرمجموعههای گروه صنعتی خوتکا…
0 نظرات